Általános fejléc

GYIK

0

 

ÁLTALÁNOS

Mi is a Land Rover Subscription?

Prémium autó előfizetésünkkel egyszerűen kiválaszthatja a kívánt Land Rover modellt online és berbe veheti is veheti azt, az előre leegyeztetett időpontban. A havi részletek tartalmazzák a regisztrációt, a karbantartást, a közvetítési díjakat, a szezonális gumiabroncsokat, a gépjárműadót és a gépjármű-biztosítást (CASCO). Az üzemanyagra illetve az esetleges bírságokra és az olyan fogyóeszközökre, mint például az ablakmosó folyadék nem vonatkozik a havi díj, ezeket a bérlő a bérleti díjon felül köteles megfizetni. A szerződés minimális időtartama 3 hónap. Részletes tájékoztatást az általános információk menüpontban talál, illetve a szerződési feltételeknél.

Oda kell figyelnem az évszaknak megfelelő gumiabroncsok meglétére?

Minden jármű szezonális gumiabroncsokkal van szerelve. Ezt már tartalmazza a havi all inclusive ár. Egyes járműveket négy évszakos gumiabroncsokkal szállítanak ezt azonban a szerződésben jelezzük. Ezeket partnerünk tárolja és ingyenesen cseréli is az aktuális évszaknak megfelelően.

A bérlőn kívül más is átveheti vagy leadhatja az autót?

Csak az a személy veheti át vagy adhatja vissza a járművet, akire az előfizetési szerződés vonatkozik.

A BÉRLETET MEGELŐZŐEN

Milyen követelményeknek kell megfelelnem a bérlés megkezdéséhez?

Az autó foglalásához kizárólag néhány alap adatra van szükségünk, meg kell adnia a kívánt intervallumot, elérhetőségét (telefonszám és e-mail cím) és a nevét, ezt követően kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot, és mindenről tájékoztatja a gördülékeny és prémium ügyintézés érdekében.

Mikor kezdjem meg a járművem foglalását?

A járművet amennyiben a foglalási naptárban szabadnak látja az adott időszakra bármikor le tudja foglalni, azonban felhívnám a figyelmét, hogy az ügyintézési idő 2-4 nap is lehet a körülmények függvényében tehát a foglalást megelőzően ezt vegye figyelembe.

Bérelhetek-e kiegészítőket a kiválasztott autóhoz? 

Természetesen van lehetőség kiegészítő felszerelések bérléséhez, legyen ez akár bicikli szállító berendezés, tető box, gyermek ülés vagy bármi egyéb egyedi kívánság.

A FUTAMIDŐ ALATT

Vezetheti-e más az általam bérelt gépjárművet?

Van lehetőség másod sofőr felvételére, ez teljesen ingyenes azonban előre jelezni kell és szerepeltetni a szerződésben, továbbá meg kell felelnie minden olyan elvárásnak ami a bérlőre is vonatkozik.

Vezethetem-e a bérelt járművet az Európai Unión kívül? 

Van erre lehetőség de kizárólag a megjelölt EU-n kívüli országokban ami Svájc és Norvégia.

Műszaki probléma  

A 0036-1-345-1754-es assistance számot 0-24 hívhatja.
Az autóban elhelyezett assistance gomb megnyomásával is kérhet segítséget.
Felkeresheti kapcsolattartóját vagy a márkakereskedést.

Sérülés
  • Amennyiben magára hagyott autójában kár keletkezik sajnálatos módon ebben az esetben a kár a bérlőt terheli, a bérlőnek saját felelőssége megtalálni vagy felelősségre vonni a károkozót, amennyiben ez lehetséges.
  • Amennyiben a bérlő okozott kárt az előfizetett járműben, ha jármű mozgás képes az előfizetés végén köteles felhívni rá a visszavételkor az ügyintéző figyelmét, és hivatalos Jaguar Land Rover márkaszervizben történik a kár javítása, amely a casco önrészt meg nem haladó összegig a kár teljes összegének felel meg, azt meghaladó sérülés esetén pedig a kárnak megfelelő casco önrész megfizetésére köteles a bérlő.
  • Amennyiben nem mozgás képes a jármű úgy értesítse az assistance szolgáltatás munkatársait, és a kárfelvétel után annak megfelelően tájékoztatják munkatársaink a javítás költségeiről.
Bírság vagy büntetés

Bérlő köteles megtéríteni Bérbeadónak minden olyan rendőrség, vagy más hatóság által kiszabott szabálysértési, közigazgatási jellegű vagy egyéb bírság, büntetés, illetve pótdíj – ideértve a meg nem fizetett parkolási díjat, illetve az autópálya-használattal kapcsolatos díjak megfizetésének elmulasztását is – összegét, illetve Bérbeadó ezek következményeképpen előállott kárát, amelyet a Gépjárművel azon időszak alatt elkövetett valamely szabályszegés nyomán róttak ki, amely időszakban Bérlő a Gépjármű bérleti jogosultja volt, beleértve a tényleges visszaszolgáltatásig fennálló időszakot.

A BÉRLÉS LEZÁRÁSA

A lezárási eljárás

A bérlés utolsó napján a szerződés szerinti időpontban köteles a bérlő visszajuttatni a járművet, vagy igénybevenni a jármű visszaszállítását és a lezáró dokumentumokat kitölteni az ügyintézővel.